Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La Vall dels Llibre s’estrena desbordant les previsions

Maria Bravo, d’Ambra Llibres de Gandia, rep el primer Premi Valldigna al foment de la letura

A l’esquerra una imatge del pati del Monestir de Simat, on estaven les casetes, ple de gent. A la dreta, Maria Bravo, d’Ambra, amb el premi, junt a organitzadors i autoritats. | LEVANTE-EMV

La primera edició de «La Vall dels Llibres», fira literària dedicada a les lllibreries de proximitat i editorials independents, va finalitzar la vesprada del passat diumenge amb gran èxit d’assistència. Segons les primeres estimacions, durant els dos dies que va durar es van acostar fins al Monestir de Santa Maria de la Valldigna de Simat, on es celebrava, más d’un miler de visitants.

La Vall dels Llibre s’estrena desbordant les previsions

L’organització, formada per la Mancomunitat de la Valldigna y Lletra Impresa editors amb el patrocini d’Alverlamp, ha quedat molt satisfeta, ja que s’han superat les previsions inicials.

Durant les jornades, on casetes amb títols de tot tipus es van mesclar amb presentacions de llibres, taules redones i un gran ventall d’activitats, es va entregar el primer Premi Valldigna al Foment de la lectura, que va rebre Maria Bravo, propietaria de la llibreria Ambra, de Gandia, «per la seua feina com a llibretera, animadora cultural i promotora d’audivisuals sobre el món del llibre». La secretària autonòmica de Cultura, Raquel Tamarit, i el diputat al Congrés, Joan Baldoví, també van conéixer la fira.

Compartir el artículo

stats