Suscríbete Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Oliva mobilitza 200.000 € per a fomentar les compres en els comerços locals

L’alcaldessa i regidora de l’àrea, Yolanda Balaguer, i la presidenta de ACCO presenten la segona fase de la campanya «compteambtu»

Llopis y Balaguer, en la presentació de la campanya. | AJUNTAMENT D’OLIVA

L’Ajuntament d’Oliva, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO), ha encetat la segona fase de la campanya de reactivació del comerç local xecs «comptemambtu», que té com a objectiu incentivar el consum en el comerç local.

Esta iniciativa, dins de la campanya de comerç local #JoCompreAOliva de la regidoria de Comerç que encapçala la mateixa alcaldessa, Yolanda Balaguer, consisteix a posar en circulació 4.750 xecs per valor de 40 euros, vora 200.000, que es podran gastar en qualsevol dels comerços adherits a la campanya. Dels 40 €, el client només en pagarà 20, i l’ajuntament finançarà els altres 20.

«En l’edició anterior, els ingressos dels comerços adherits van augmentar en un 30 % del valor de la campanya. En esta edició, hem volgut augmentar el pressupost del xec, finançant el 50%, per tal de donar un major suport al comerç local, i esperem que siga igual o millor que l’anterior», assegura Yolanda Balaguer.

Amb la finalitat d’arribar al major nombre de beneficiaris possible, s’estableix un límit màxim d’un xec per persona. Per tal de reservar el xec, la persona interessada haurà d’entrar en la pàgina https://jocompreaoliva.es/xecs/ i clicar en «reserva el teu xec». La plataforma per reservar els xecs estableix un control de la venda mitjançant el DNI, per tant, la persona interessada s’ha de registrar per passar a la passarel·la de pagament.

Campanya clau

La presidenta d’ACCO, Rosa Llopis, afirma que és una campanya clau per als negocis locals i per a l’associació, que dóna impuls i atracció al comerç del municipi. «És d’agrair qualsevol ajuda al nostre comerç per la situació que hem hagut de passar, i esperem que aquesta campanya tinga la mateixa acollida que l’anterior edició i visibilitzem Oliva com a punt clau de negoci pròxim i de qualitat», ha conclòs Llopis.

A l’hora de realitzar la compra, les persones consumidores presentaran els xecs «compteambtu» com a forma de pagament en qualsevol dels establiments adherits a la campanya, fins al 23 d’octubre.

La llista de comerços on es poden utilitzar els xecs es pot consultar a la pàgina web jocompreaoliva.es dins de l’apartat del menú «xecs» fent clic al botó «consulta els comerços adherits» o en l’enllaç: https://campanya.caixaontinyent.es/comercs-adherits.

Mercat de venda no sedentaria

Per una altra banda des de l’àrea de Comerç, Mercats i Consum que dirigix la pròpia alcaldessa, Yolanda Balaguer, s’informa que amb l’adaptació de l’actual situació pandèmica i els nous canvis en les mesures sanitàries, a partir d’aquest divendres, el mercat de venda no sedentària continuarà amb la distància de seguretat i l’ús de la mascareta obligatòria, però es llevarà el control d’entrada, i el perímetre de la zona ja no estarà tancat. L’horari serà el dictaminat per l’ordenança, de 7 a 13 hores.

L’ajuntament prega responsabilitat a tots els ciutadans per tal de poder continuar amb aquestes mesures i anar a poc a poc tornant a la normalitat.

Compartir el artículo

stats