Suscríbete

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Gandia convoca un concurs fotogràfic per al Dia Contra la Violència de Gènere

La Associació Fotogràfica de la Safdor col·labora en la iniciativa de la regidoria d’Igualtat de Gandia

La regidoria d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives en Gandia, i l’Associació fotogràfica de la Safor convoquen la primera edició del Concurs de fotografia «Apodera’t. Canvia l’objectiu», dins els actes commemoratius del 25 de novembre, Dia internacional contra la violència de gènere.

L’objectiu és estimular la creació artística entre la ciutadania, promoure la igualtat en qualsevol de les seues formes i fomentar la prevenció de la violència de gènere utilitzant la fotografia.

Es pretén que la gent es consciencie de la lacra social que representa la violència de gènere i que, a través de la fotografia, llance, transmeta un missatge d’esperança; que és possible eixir-se’n, apoderar-se. L’Associació fotogràfica de la Safor col·labora.

Pot participar qualsevol persona de més de 18 anys, o menor, amb autorització de la mare, el pare o tutor/a legal. El tema serà la «Lluita contra la violència de gènere». Es recomana el foment del missatge positiu, d’apoderament i que no victimitze més les víctimes.

La tècnica serà lliure, però no es podran alterar electrònicament, ni s’acceptaran fotomuntatges en el concurs. El termini d’admissió serà fins al 6 de novembre a igualtatgandia@gmail.com. El primer premi està dotat amb 450 €, 350 € el segon i el tercer rebrà 200 €. Les 10 fotografies finalistes restants obtindran 100 € cadascuna.

El lliurament de premis tindrà lloc el 25 de novembre.

Compartir el artículo

stats