Suscríbete

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Gandia obri un nou Espai Jove en el Centre Esportiu del Grau

Es tracta d’una reivindicació que tenien els joves grauers per a no tindre que desplaçar-se a Gandia

La regidora de Joventut, Lydia Morant, acompanyada del president de la Junta de Districte del Grau, Miguel Ángel Picornell, i del president del Consell dels Joves de Gandia (CJG), David Valiente, ha anunciat que el Grau disposarà d’un nou Espai Jove, el qual estarà operatiu a partir d’aquesta setmana i s’ubicarà en el Grau Centre Esportiu, que va reobrir les seues portes el passat 27 de setembre.

Es tracta d’una reivindicació de fa molts anys que tenien tant els joves del Grau com el Consell dels Joves de Gandia. Cal destacar que els dijous funcionarà un Punt d’Informació Juvenil, amb atenció per part de l’Ajuntament de Gandia de 9 a 14 hores i per les vesprades amb la presència del CJG, i on es donarà tota la informació que els joves del Grau puguen necessitar.

Els tècnics del Consell dels Joves de Gandia estaran en el Punt d’Informació Juvenil els dijous de 17 a 21 hores. A més, des del CJG durem a terme algunes activitats, com part de les «Border Nights» o cursos de formació, i qualsevol jove podrà anar de dilluns a divendres en horari del Centre Esportiu del Grau, i els dissabtes i els diumenges de 8 a 14 hores, on es podrà jugar a jocs de taula, futbolí, o ping-pong.

Compartir el artículo

stats