Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Santa Ana de Vilallonga, seu de la Mostra de Cinema Educatiu

Es celebra dimarts que ve 19 d’octubre amb l’estrena d’un curtmetratge de l’alumnat vilallonguer

El Col·legi Diocesà Santa Ana de Vilallonga es converteix en seu de la 9ª Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE), que es celebra dimarts que ve, 19 d’octubre amb l’estrena del curtmetratge «Misión a la MICE», que és el títol de la coproducció realitzada per l’alumnat vilallonguer. En el mateix acte es realitzarà el doblatge en directe amb la presència de la directora Claudia Ruiz i del director de la Mostra, Voro Huertas.

El curtmetratge ha estat una tasca de creació des de l’inici quan els alumnes van acordar una història, la van desenvolupar, la van rodar i produir. Es tracta d’un homenatge als inicis del cinema i la cerca de nexes d’unió entre dos espies, una argentina i un valencià, i una maleta viatgera i antiga. Una coproducció entre els alumnes de sisè de primària i els de l’escola cinematogràfica de Buenos Aires, Subiqueteveo.

La MICE, creada a València l’any 2013, s’autodefineix com una mostra de cinema educatiu d’àmbit internacional per a xiquetes, xiquets, joves, professorat i públic en general, amb pel·lícules realitzades per alumnes dins d’entorns d’aprenentatge.

Fruit de la preocupació del Col·legi Santa Ana per dotar de recursos els alumnes de les competències necessàries per a la societat i l’enriquiment dels entorns d’aprenentatge, naix la col·laboració amb la Mostra Internacional de Cinema Educatiu.

Compartir el artículo

stats