Suscríbete

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Cultura i oci de caire solidari en la Font, Almoines i Ador

Una funció de teatre, un espectacle de màgia i un mercat centren els actes d’este diumenge dia 17

Els municipis saforencs de la Font d’en Carròs, Almoines y Ador han programat activitats culturals o de oci per a este cap de setmana amb un marcat caràcter solidari.

En la Font s’anuncia la funció de teatre «Els dies de la nit», que es representarà diumenge dia 17 a les 19.30 horas a Casa de la Cultura.

Els diners de les entrades aniran en benefici de l’Associació Parkinson Gandia Safor. També hi haurà una fila 0 per a qui vulga col·laborar sense assistir a l’espectacle.

En Almoines,, l’Associació Contra el Càncer amb la col·laboració especial dels mags Marki, Kalery i Potakum han organitzat per al diumenge 17 a les 18 hores i al local de la Música, una actuació de màgia per a tot el veïnat.

El preu per als adults és de 5€ i per als xiquets i xiquetes el cost de l’entrada serà de 3€. Tots els diners recaptats són per a la Junta Local de l’Associació Contra el Càncer .

Per la seua banda, en Ador opten pel muntatge d’un mercat solidari, també diumenge dia 17, al frontó municipal. Hi haurà artesania amb llana, venda de llibres, de bunyols amb xocolate, contacontes i rifes i sortejos.

Tot el recaptat serà destinat en ajuda als pacients de càncer de mama que estàn en tractament en l’Hospital Francesc de Borja de Gandia.

Compartir el artículo

stats