Suscríbete

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

GANDIA

Mostra fotogràfica a la Biblioteca Central

L’Ajuntament de Bellreguard presenta hui l’Escola Democràtica Vicenta Seguí a l’Espai Participa (Escoles Velles) a les 20 hores. Intervindrà Juanjo Giner, regidor de Participació Ciutadana i Qualitat Democràtica i coordinador de l’Escola. Es tracta d’un projecte municipal destinat a fomentar l’apoderament de la ciutadania i la seua participació activa.

Este divendres es presenta l’últim espectacle del #Rebombori2021, «Monstres Monstruosos», de Toc de Retruc. Este teatre, que barreja poesia, humor i música, està programat a les 18 hores en el Centre Polivalent. L’activitat està organitzada per l’Àrea de Cultura, Música i Biblioteques. No caldrà inscripció prèvia però sí mascareta, gel i distància social.

L’Institut Municipal d’Arxius i Bibloteques de Gandia inaugura hui divendres l’exposició fotogràfica «Lletraferits», en homenatge a lectors i escriptors, amants apassionats de les lletres. L’acte està programat a les 19 hores a la Biblioteca Central i forma part de la programació de la primera campanya de Tardor Literària» de Gandia.

Compartir el artículo

stats