Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Els Centres de Convivència de Gent Gran de Gandia completen les 880 places per als cursos 2021-2022

Les activitats ja van començar el passat dia 13 en els districtes de Corea, Roís de Corella y el Grau

La regidora de Gent gran, Sanitat i Polítiques saludables, Liduvina Gil, s’ha congratulat del èxit en les matriculacions de la Gent Gran de Gandia als cursos dels Centres de Convivència de Corea, Roís de Corella i del Grau per al curs 2021-2022. Un total de 880 majors de la ciutat participaran en els 43 cursos ofertats, que ja van començar el passat dia 13.

L’oferta està basada en tres pilars: salut i qualitat de vida (gimnàstica adaptada, memorització, tai chi, yogilates i pilates); desenvolupament de la creació artística (sevillanes, socarrat, ball de saló i danses valencianes), i comunicació i cultura–teatre, amb l’objectiu de promoure l’envelliment actiu per a tindre autonomia, és a dir, control i capacitat de definir les necessitats».

Les persones que no s’han pogut matricular podran continuar gaudint dels cursos des de casa a través del programa de YouTube «Junts a casa». La mitjana d’edat de les persones inscrites és de 72 anys, de les quals el 16 % són homes i el 84 % dones. Enguany, l’oferta del Centre del Grau s’ha ampliat amb 88 inscripcions més respecte del curs anterior.

Per una altra banda, Liduvina Gil també ha presentat la tercera edició de les Jornades de Salut Comunitària, programades per a hui divendres, de 9 a 14.30 hores a la Sala de Corones del Palau Ducal amb aforament limitat.

Les jornades comptaran amb la presència de referències de l’àmbit sanitari nacional i internacional en la matèria com són els i les professionals Rafa Cofiño, Joan Benach, Joan Paredes, Carmen Pérez del Pulgar, Adelina Cabrera Navarro, Nagore Navarrete o Òscar Rebollo Izquierdo.

Compartir el artículo

stats