Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

L’art com a eina de reflexió envers el mediambient

El Teatre del Raval de Gandia acull el segón cap de setmana del sisé RRRR! Festival d’Art i Recilatge entre hui divendres i demà dissabte

El taller de reciclatge és fora del Teatre al carrer Sant Ramon. | XEPO W.S.

El Teatre del Raval de Gandia acull el segón cap de setmana del sisé RRRR! Festival d’Art i Reciclatge, una iniciativa de LaCasaCalba que busca la conscienciació, mitjançant l’art, sobre la problemàtica ambiental derivada de la generació i gestió dels residus i defensa valors rellevants per a la societat actual envers el mediambient amb un enfocament lúdic, educatiu, creatiu i participatiu.

Tant per a hui divendres com per a demà dissabte hi han programades tres activitats. Per una banda, el plat fort de la programació: «Pull&Play» Companyia Sonora, una producció pròpia, que consisteix en l’elaboració d’una peça escènica sonora, interactiva i inclusiva, que està sent desenvolupada amb l’Associació de Persones Sordes de Gandia a partir d’una col·lecció d’instruments de reciclatge. Serà des de les 19 hores a 5-6 € les entrades.

Després està «Trashhhh!!!», un espectacle de titelles de la companyia catalana Zero en conducta, elaborat amb envasos i una bossa de fem. Un espectacle de manipulació d’objectes que posa en evidència un bonic missatge implícit: la màgia està, fins i tot, en les coses que la gent tira. Serà a les 18 hores amb les entrades a 5-6 €.

Per a estes dos activitats hi han abonaments conjunts a 7-8 euros.

La tercera proposta creativa per a hui i demà es el Rrrrresiduart, amb la Factoria Artis3 (la Safor) amb la realització d’un taller de reciclatge, que té com a prioritat l’elaboració d’una peça plàstica amb material recuperat del port de la ciutat. Esta activitat és gratuïta i s’anuncia de 17 a 20 hores divendres i dissabte.

Compartir el artículo

stats