Suscríbete

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Cap de setmana per a disfrutar en el Gandia Cortoons

El festival va començar ahir divendres al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València

Imatge d’un curtmetratge projectat ahir al Campus UPV | GANDIA CORTOONS

El XVII Festival Internacionalde Curtmetratges d’Animació, Gandia Cortoons, encara un cap de setmana farcit d’activitats al Teatre Serrano de la ciutat.

Hui dissabte de 11 a 14 hores hi ha previst un taller de plastilina per a famílies amb Pablo Llorens. Des de les 17.15 hores hi ha projecció de clàssics animats i de curts del concurs, seguida d’un seminari amb el prestigiós actor de doblatge, Fernando Cabrera (Sheldon Cooper-The Big Band Theory). Després es projectarà el llargmetratge «Josep» del director francés Aurel i la jornada acabarà amb una altra projecció de curts del concurs.

Demà diumenge a les 11 hores es projecta en valencià el llargmetratge «Guardianes de la noche: Tren infinito», de Hauro Sotozaki. A les 17.30 hores projecció de clàssics animats i després trobada amb els youtubers de «Destripando la Historia», Pascu i Rodri, abans d’una nova sessió de curts del concurs. El festival entrarà en la recta final amb la projecció en valencià de»Dragon Ball Super: Broly», la del curt de Carlos Saura (Rosa Rosae. A Spanish Civil War Elegy» i l’acte del lliurament de premis, estos dos últims actes es podran vore de manera gratuïta.

El festival va començar ahir al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València amb una trobada amb l’Escola de Animació ESAT de València. Després es va projectar «Josep», un llargmetratge del director francés Aurélien Froment (Aurel) sobre la vida del dibuixant Josep Bartolí. La jornada matinera va acabar amb la projecció de curts de concurs.

Compartir el artículo

stats