Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Contacontes, teatre, llibres i música en directe en la Tardor Literària de Gandia

La Biblioteca Central i la plaça Rei En Jaume centren les activitats de hui dissabte i demà diumenge dirigides a públic de totes les edats

El grup «Ramonets» actúa demà a Gandia. | AJUNTAMENT DE GANDIA

El programa «Tardor Literària 2021» que organitza l’Ajuntament de Gandia continua este cap de setmana amb activitats relacionades amb el món de les lletres dirigides a tots els públics: animació lectora, xerrades, conferències, presentacions de llibres, tértulies literàries, recitals poètics, tallers i concerts.

Hui dissabte, de 11 a 14 i de 17 a 21 hores a la Biblioteca Central s’anuncia l’activitat «Relats a cau d’orella», un espectacle interactiu, a càrrec de l’Escola Teatre Serrano de Gandia, dirigit a tots el públics.

A les 11.30 hores a la Casa de Cultura hi haurà una trobada amb l’escriptor Eloy Moreno, que presenta el seu nou llibre, «Diferente». Presenta Toni Ordiñana, director de l’IMAB.

A les 12.30 hores a la Plaça Rei En Jaume, Rebombori oferirà una sessió de contacontes per a públic familiar, mentre que a les 18 hores a la Biblioteca Central tornarà rebombori amb «La família Dino», una altra activitat per a públic familiar.

La jornada de hui acabarà a partir de les 19 hores a la Plaça Rei En Jaume amb el concert en directe «Jazz Noir», a càrrec de Jordi Sans. Una música amb reminiscències dels anys 50, que transportarà als espectadors a una època gloriosa del cinema.

La programació de demà diumenge, 24 d’octubre, Dia de la Biblioteca arrancarà de 11 a 14 hores a la Plaça Rei En Jaume amb «La Biblioteca a la Plaç» com espai de lectura a l’aire lliure. Inclou un horari especial de la Biblioteca Central i la Infantil, de 10 a 13.30 hores.

A les 12 hores i també en la Plaça Rei En Jaume es confirma el concert del grup «Ramonets», Flipa!, una crida a l’optimisme, a ballar i aprendre que quasi tot està a les mans de cada persona. Ramonets parlaran amb els infants de les coses que els importen, donaran veu a les queixes que solen reivindicar amb tot el seu dret: com de difícil és canviar de col·le, com fot matinar, que saltar en el sofà no és tan greu, que volen passar més temps amb els seus pares... i que volen i necessiten, sobretot, jugar per a aprendre.

Abans del concert de Ramonets, es farà el sorteig per conéixer els tres guanyadors del «Repte Lector» d’enguany.

La «Tardor Literària» està organitzada per l’Institut Municipal d’Arxius i Biblioteques (l’IMAB) de Gandia amb la col·laboració del CEIC Alfons el Vell, la Generalitat, el Palau Ducal o Saforíssims Societat Literària, entre altres entitats.

Compartir el artículo

stats