Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Una interpretació del cinema mut en una mostra al Palau Ducal

Federico Romaguera presenta hui divendres una sèrie de treballs sobre pel·lícules i personatges

Federico Romaguera presenta en el Palau Ducal dels Borja de Gandia l’exposició «Grand Cinéma», una interpretació de pel·lícules i personatges del cinema mut, algunes d’elles considerades obres cabdals d’aquest període.

Escenes, fotografies emblemàtiques i retrats o títols realitzats en molt diverses tècniques com el acrílic sobre llenç, la tinta xinesa o fins i tot muntatges tridimensionals.

Obres tan importants com Metròpolis, The Kid, Nosferatu o The birth of the Nation, entre moltes altres, es donen cita en esta exposició, totes elles recreades amb una interpretació des del Pop-Art i des d’una mirada personal.

Federico Romaguera ha treballat com a pintor escènic i ha col·laborat en la creació d’escenografies per als principals teatres d’Espanya, com el Teatro Real de Madrid, el Teatro de la Zarzuela, El Liceu o el Teatre Nacional de Catalunya, per citar-ne alguns.

L’exposició s’inaugura hui divendres, 5 de novembre, a les 19 hores al Palau Ducal, i es podrà visitar fins el 5 de desembre en l’horari habitual de l’edifici.

Més informació de l’activitat en Palau Ducal dels Borja F.C.V. (C/Duc Alfons el Vell n1. 46701 Gandia. València. 962871465 o www.palauducal.com o exposicions@palauducal.com.

Compartir el artículo

stats