Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Marxa solidària contra el càncer de mama en Ador

L’activitat que organitza la Associació Pel Teu Somriure està programada per al diumenge 14 de novembre

La cinquena edició de la Fira Internacional d’Art, «OlivArte», tindrà lloc del 5 al 7 de novembre al Centre Polivalent d’Oliva. Organitzada pel departament de Cultura, Música i Biblioteques de l’Ajuntament d’Oliva, l’Associació Vivart, i el grup OlivArte, acollirà a artistes que mostraran els seus treballs, i tindrà a Victoria Cano com a artista convidada d’honor.

Hui divendres, a les 20.30 hores, tindrà lloc la inauguració, amb l’actuació de La Maria i la presència de la catedràtica Victoria Cano, que presentarà dissabte, a les 17 hores, la seua representació artística en memòria a Francisco Brines.

Esta mostra a la localitat olivera, que es podrà visitar dissabte i diumenge, de 10 a 14 i de 16.30 a 21 hores, disposarà de diverses projeccions i mostres visuals d’artistes i un curtmetratge de Vicent Riera.

L’Associació Pel Teu Somriure de Palma de Gandia organitza el proper diumenge, dia 14 de novembre, al municipi d’Ador la primera marxa contra el càncer de mama en col·laboració amb l’Ajuntament d’Ador. Serà una marxa familiar de 4 quilòmetres de recorregut no competitiu.

Esta activitat forma part del Projecte «Octubre contra el càncer de Mama» i la recaptació de les inscripcions dels participants es destinarà a comprar productes oncològics com perruques, mocadors, tatuatge d’aurèola i micro pigmentació de celles, sostenidors post-operatoris, cadires de rodes o crosses per als pacients de l’Hospital de Dia de Francesc de Borja de Gandia.

Serà la primera acció on l’Associació Pel Teu Somriure, pel que s’espera la màxima acollida i col·laboració.

Informació i inscripcions en https://crono4sports.es/info/1089.

Compartir el artículo

stats