Suscríbete

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

L’Alqueria Conveni amb la banda

L’Alqueria Conveni amb la banda

La Unió Musical de Vernissa, banda d’Almiserà i Llocnou de Sant Jeroni, i la banda de la Societat Musical de Benirredrà, van ser les úniques de la comarca de la Safor que van participar en el concert «Gran Paquito» que la Generalitat Valenciana i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana van organitzar diumenge passat a la ciutat de València per conmemorar la festa de la patrona de la música, Santa Cecília. En l’actuació van tocar més de mil músics pertanyents a un total de trenta bandes del territori autonòmic, la majoria de les quals eren de la província de Valencia. En les imatges de dalt, els integrants de la Unió Musical de Vernissa, a l’esquerra, i als de la banda de Benirredrà, a la dreta, en el marc de la Ciutat de les Arts i les Ciències de la capital autonòmica, on es va dur a terme el concert d’interpretació de «Paquito, el Xocolatero». L’experiència va ser inobidable per a tots, especialment per als més joves de les formacionbs musicals.

L’Alqueria Conveni amb la banda

Dissabte, 20 de novembre, va tindre lloc l’audiència pública de constitució del Consell de Xiquetes i Xiquets a Bellreguard. I ja són sis vegades que es du a terme però, va ser més especial per ser la primera des de que el municipi compta amb el reconeixement de «Ciutat Amiga de la Infància» d’UNICEF. L’acte va servir per a escollir la primera i la segona viceprècidència del Consell, resultant escollits en aquests càrrecs Joan Escrivà Negre, de 6é, i Joan Martí Císcar de 5é. Dalt, la fotografia dels membres del Consell de Xiquetes i Xiquets amb l’alcalde, Àlex Ruiz, i altres membres de la Corporació.

L’Alqueria Conveni amb la banda

Diumenge va finalitzar el 14é Festival de Música al Monestir de Sant Jeroni de Cotalba, emmarcat dins de les activitats de Tardor Literària a Gandia. La jornada va començar amb una visita teatralitzada, a través de la que es va poder aprendre la història del monestir fundat en 1388 i situat a Alfauir. Després de la visita va tindre lloc el concert per part de Capella Ministrers, grup de música antiga que va estrenar l’obra Plant d’Amor, sobre la poesia del Segle d’Or i centrada en les figures de Joan Brudieu i Ausiàs March. Per a finalitzar la jornada, es va celebrar un dinar al refectori del monestir.

L’Alqueria Conveni amb la banda

El president de l’Associació Cultural Centelles i Riusech, Antoni Esteve, i l’alcaldessa d’Oliva, Yolanda Balaguer, (imatge de dalt) van inaugurar el passat cap de setmana l’exposició del 25 aniversari de l’associació. La mostra recull 25 anys de trajectòria del col·lectiu cultural, que s’agrupen en 24 panells, amb fotografies i cartells de tots els actes que s’han fet fins al moment. L’exposició es podrà visitar fins al 30 de gener, de dimarts a dissabte, de 10 a 13.30 hores i de 17 a 20 hores, i diumenges d’11 a 13.30 hores en el Museu Etnològic d’Oliva.

L’Alqueria Conveni amb la banda

El patrocinador del campionat de jocs de les falles 2022 de Gandia, Angels Fon-Angels Optics, ha fet entrega a les Falleres Majors de la ciutat, Cristina García i Clara Tortosa, i al president de la Federació de Falles, Telmo Gadea, de cartes i tapets nous per a jugar aquest campionat. En l’imatge superior es pot vore als i a les representants del col·lectiu faller amb el responsable de l’empresa patrocinadora i membres del seu equip de treball.

L’Alqueria Conveni amb la banda

L’Ajuntament de L’Alqueria ha signat el conveni de col·laboració amb la Societat Musical Santa Cecília per als pròxims 4 anys. La subvenció concedida servirà per a finançar les actuacions musicals realitzades per la banda major, la banda jove i la colla de dolçaines i tabals corda curta. Dalt, la imatge de la signatura amb l’alcalde i el president de la banda.

L’Alqueria Conveni amb la banda

Compartir el artículo

stats