Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Guardamar Defensa personal

Guardamar Defensa personal

Miramar ompli els carrers per a festejar el desé aniversari de la Fira Gastronòmica de Sant Andreu. Ni el vent ni el fred han condicionat als veïns i veïnes per gaudir del mercat artesanal, dels jocs de fusta, el trenet o els tallers a l’aire lliure, tampoc de la gastronomia local ni de la música en directe a la carpa. Les associacions locals han treballat de valent per estar a l’altura dels centenars de visitants que han passat pel municipi durant el cap de setmana. Artistes locals com dj. Blaky, la cantant establida al poble Laura Peligro o la discomòbil Prosonik han tingut també protagonisme. El diumenge la fira va acollir una mostra de motos i cotxes clàssics que ompliren la plaça Major. La història del poble i de la terra valenciana també tingué lloc a la Fira, amb el teatre de carrer «Secret de tres del diable és», de Rondalletres. L’alcaldessa, Pilar Peiró, ha dit que «ha estat un cap de setmana especial, en el que m’agradaria destacar la gran acollida dels veïns i veïnes i la responsabilitat que han tingut davant la covid-19. A més, tot ha sigut possible gràcies a la tasca incansable de Salva Gregori, regidor de Festes i els treballadors municipals, així com de les associacions locals que un any més han estat a l’altura de les circumstàncies i han permés que la fira brille».

Guardamar Defensa personal

La Associació Musical Santa Cecília d’Ador va celebrar diumenge la festa de la patrona amb un concert, en el qual va interpretar el programa que defensarà en el Certamen Provincial de Bandes del dia 11. En el descans es va poder atorgar el diploma corresponent per deixar constància de l’entrada dels nous i noves components de la banda, els de l’anys 2020 i 2021. Un total de dotze nous i noves músics. Dalt, els nous músics amb elks diplomes i baix la banda durant el concert.

Guardamar Defensa personal

El Col·lectiu Fem Camí Net ha realitzat l’eixida mensual pel terme de Vilallonga, des de l’institut en direcció al gorg del tarrassó, per fer neteja d’objectes i deixalles que hi havia risc que amb el pas del temps acabaren dins del curs del riu. Malaurament, els participants en estes activitats constaten que la gent que ix de pic nic no entén que la resta també vol els paratges nets i verges.

Guardamar Defensa personal

El banda de l’Agrupació Musical Vernissa de Llocnou i Almiserà va celebrar diumenge passat el tradicional concert de Santa Cecília, patrona dels músics, a l’auditori de Llocnou de Sant Jeroni. A més, es va donar l’entrada a la banda de Sílvia Artés Climent. Els respomsables de la formació musical esperen poder seguir donant la benvinguda a més amics i veïns i veïnes en un futur, i així seguir fent la banda més gran i millor. Dalt, la bana saluda als assistents durant el concert. A la dreta, la nova integrant de la banda.

Guardamar Defensa personal

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna va programar dissabte passat la jornada de tinença responsable i socialització canina per a cadells en el parc caní dels Sequers, amb la col·laboració de Ferrican i la Policia Local. Es van recordar les normes bàsiques a seguir en un parc caní, es va treballar la socialització i comunicació canina i el maneig de la corretja. L’ajuntament va entregar als i les assistents un equip de neteja per a recollir excrements i la neteja d’orins.

Guardamar Defensa personal

La localitat de Guardamar de la Safor ha organitzat un taller de defensa personal dins de la programació socio-cultural per tal de commemorar el Dia Internacional front a la Violència de Gènere. Les activitats van conclure ambv un dinar de germanor de l’Associció de Dones i Homes del mateix municipi.

Guardamar Defensa personal

Guardamar Defensa personal

Guardamar Defensa personal

Guardamar Defensa personal

Compartir el artículo

stats