Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Tavernes i la Generalitat avancen en les obres del Pla Edificant

El regidor d’Obres Públiques de Tavernes, Josep Llàcer, i la regidora d’Educació, Fina Vercher, han mantingut una reunió amb el director general d’Infraestructures Educatives, Víctor Garcia, per avançar i planificant les obres del pla Edificant de construcció i millora d’infraestructures educatives de Tavernes.

En la reunió, la Conselleria d’Educació ha anunciat que al llarg del primer trimestre de l’any 2022 conclourà la tramitació de la delegació de competències de les obres d’ampliació del CEIP Magraner, on la conselleria invertirà 2,2 milions d’euros.

També s’ha estudiat la ubicació de les instal·lacions que allotjaran a l’alumnat durant les obres de nova construcció de l’IES Jaume II el Just i l’ampliació del CEIP Sant Miquel, dos actuacions que l’Ajuntament ja està preparant els plecs de condicions per a licitar la redacció del project.

La Conselleria es farà càrrec de la inversió en el lloguer i muntatge de les instal·lacions prefabricades, mentre que l’Ajuntament prepararà els terrenys municipals sobre els quals s’alçaran els centres provisionals, així com totes les connexions dels serveis que es necessiten.

Compartir el artículo

stats