Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La Font convoca els concurssos de relats i cartells

L’objectiu és fomentar la lectura i la creació literària, incentivar la creativitat artística i promocionar el valencià

L’Agència Municipal de Lectura Francesc Ferrer Pastor, a través de les regidories d’Educació i de Cultura de l’Ajuntament de la Font d’en Carròs, convoca el VII Concurs de Relats Breus i VII Concurs Cartells de Relats Breus «A febrer, cada paraula compta», amb l’objectiu de fomentar la lectura i la creació literària, d’incentivar la creativitat artística i promocionar l’ús del valencià.

El termini de presentació de les obres és des de la data de publicació de les bases fins el dia 18 de febrer de 2022.

Es poden presentar els treballs presencialment o per correu postal a Registre Ajuntament de la Font d’en Carròs. (Pl. Ajuntament, núm. 17, 46717, la Font d’en Carròs, València). Biblioteca pública municipal. (Edifici Polivalent C/ St. Isidre, núm. 5, 46717, la Font d’en Carròs, València).

L’organització donarà premis en metàlic a les millors obres: primer categoria adults (400 euros), segón premi adults (200 €), premi juvenil (100 €), premi infantil (material escolar), diploma per als dos finalistes de cada categoria i premi de concurs de cartells de relats breus amb un únic guardonat amb 200 euros.

Es poden consultar totes les condicions i també les bases del concurs al web municipal de l’Ajuntament de la Font d’en Carròs.

Compartir el artículo

stats