Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Jazz, música clàssica i medievalisme en el Monestir de la Valldigna

La programació ha estat enllestida per la Mancomunitat de la Valldigna y la Generalitat

El Monestir de Santa Maria, a Simat de la Valldigna, ha presentat la programació del 2022 en la qual destaca l’incorporació, per primera vegada, d’un cicle estable de música jazz. El buit d’este gènere a les comarques centrals, l’alt nivell dels músics valencians de jazz, més l’interès del públic per aquestes músiques, animen a oferir una sèrie de concerts per on passaran el bo i el millor del jazz valencià.

La música clàssica també tindrà un paper predominant amb el Trio Ausiàs March, Marta Espinós i la Mare Nostrum Camerata, la qual enceta en la programació una relació de cooperació entre l’agrupació i la Mancomunitat de la Valldigna. Durant l’any també hi ha programades unes altres activitats, com per exemple la taula redona prevista per al 29 de gener sobre economia sostenible. Però sobretot la Vall de Llibres, la fira d’editorials independents i proximitat.

Cal afegir l’aposta pel medievalisme, amb un concert cada dissabte de mes. A més, hi haurà conferències al voltant de l’Edat Mitjana que es desenvoluparan cada segon dissabte de mes a partir de febrer. Hi haurà un curs especialitzat d’història medieval i el Festival Internacional Medieval Infantil i Familiar.

La programació està confeccionada per la Mancomunitat de la Valldigna amb el suport de la Conselleria de Cultura.

Compartir el artículo

stats