Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Teatre amb artistes consagrats, òpera, dansa i cinema en l’inici del 2022 al Serrano

La programació cultural del primer trimestre a la sala gandiana s’enceta este dissabte 15 de gener i finalizarà el divendres 25 de març

Carles Sans, esquerre, Mar Ulldemolins i David Verdaguer, dreta, en imatges de promoció | LEVANTE-EMV

Carles Sans (Tricicle), els veterans Manuel Galiana i Vicky Peña o el jove però ja consagrat, David Verdaguer, són alguns dels noms propis protagonistes del programa d’arts escèniques que la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Gandia anuncia per al primer trimestre de l’any 2022 al Teatre Serrano. La programació, que va del 15 de gener al 25 de març, inclou també un espectacle d’òpera i un altre de dansa, a més de la projecció de varies pel·lícules dins del cicle Cine Pot.

Teatre amb artistes consagrats, òpera, dansa i cinema en l’inici del 2022 al Serrano

Este dissabte, 15 de gener a les 20 hores, a la sala A es representarà l’obra «La Panadera», escrita i dirigida per l’actriu d’Alzira, Sandra Ferrús. Es tracta d’una coproducció amb la participació del Centro Dramático Nacional.

La segona actuació del trimestre és un dels plats forts. El divendres, 28 de gener a les 20 hores, es podrà vore a Gandia l’espectacle «Per fi sol», un monòleg de Carles Sans de la mà de la productora Tricicle.

El diumenge 6 de febrer, a les 19 hores, es representarà l’obra «Començar», amb David Verdaguer, una de les cares més conegudes del cinema actual, i Mar Ulldemolins.

El divendres, 11 de febrer, els amants de la dansa tenen una cita amb «Arround the world» de Brodas Bros. Un show que compta amb subvenció del Pla Estatal Platea que té una interessant connexió amb el món del grafiti.

Les convocatòries a la sala A del Serrano seguiran el divendres 25 de febrer amb «Els Villalonga», a càrrec de la companyia valenciana l’Horta Teatre; el divendres 11 de març arriba un altra de les peces importants de la programación, «Nabucco», de la companyia Ópera 2001, mentre que el divendres, 25 de març, es podrà disfrutar del mestratge d’artistes amb molts anys de carrera a Espanya: Manuel Galiana, Vicky Peña i Helio Pedregal, entre altres, dirigits pel no menys reconegut Mario Gas, tots ells presentant la funció «Los Secuestradores del Lago Chiemsee», de la productora Barco Pirata.

Com a novetat d’enguany s’enceta la programació teatral en la sala B amb l’espectacle «Vers & Roll». Serà el divendres18 de febrer amb la idea de que tinguen cabuda els espectacles alternatius. Tot això perquè en el segon trimestre es pretén incloure a grups de teatre amateurs de Gandia dins de la programació oficial del Serrano.

Les entrades ja es poden adquirir al web instanticket.es o a la Casa de la Cultura i el preu oscil·la entre els 10 i els 30 euros.

El Cine Pot projectarà els dimarts a les 19 hores en la sala B: «El agente topo» el 18 de gener i «Todas las Lunas» el 25 de gener.

El regidor de cultura, Nahuel González, va presentar ahir la programació junt amb el director del Teatre Serrano i programador cultural, Joan Fuster.

Compartir el artículo

stats