Suscríbete

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El programa «Via Escènica» arriba a Bellreguard amb tres peces curtes

La sessió, aquest dissabte 15, és fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament i el festival Russafa Escènica

Imatge de la peça «La Mirada».

El programa «Via Escènica», fruit de la col·laboració entre la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Bellreguard i el festival Russafa Escènica, dóna este proper dissabte els seus primer fruits sobre l’escenari de la Casa de Cultura del municipi bellreguardí, a partir de les 20 hores.

El programa l’integren tres peces curtes estrenades a l’edició Reset del Festival de Tardor 2021 de Russafa Escènica. Són beneficiàries del programa de residències i mobilitat «Via Escènica», impulsat entre el festival i diferents municipis que hi participen.

Dos de les peces han sigut seleccionades per un grup d’espectadors i espectadores de Bellreguard. Cal recordar que fruit de la col·laboració establida entre l’Ajuntament i Russafa Escènica, a Bellreguard es va contar amb la presència d’una companyia resident, La Galguera, amb la qual es van fer dos sessions de mediació que van permetre vore el seu espectacle «La mirada» abans de l’estrena al Russafa Escènica.

Un grup de persones que van participar a la mediació va anar després al festival i va triar dos obres més, que completen el cartell d’aquest dissabte a la Casa de Cultura de Bellreguard, amb entrada lliure i totes les mesures de seguretat que aconsella la situació de pandèmia.

Les tres obres que formaran part del programa de «Via Escènica» a Bellreguard són: «La mirada», de la companyia La Galguera, que ha estat la companyia resident a Bellreguard; «La casita», de Lia Herbor, companyia resident a Alboraia també gràcies al programa «Via Escènica»; i «Silla verde / cadira verda’m», a càrrec de la companyia Encara No Té Nom Produccions, resident a Sollana.

Compartir el artículo

stats