Suscríbete

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Benjamín Maceda presenta la seua segona novel·la a Vilallonga

Lleonés de naixement, està establert a Gandia i molt vinculat a Vilallonga on ha dirigit la cooperativa agrícola

L’autor i el seu llibre. | J.A, ROSELLÓ

Benjamín Maceda López, lleonès de naixement però establert a Gandia i molt vinculat a Vilallonga, acaba de publicar la seva segona novel·la, que sota el títol «Històries d’amor i desamor» ja es pot adquirir en línia i serà presentada de forma oficial el divendres 28 de gener a les 19.30 hores a l’Ajuntament de Vilallonga. La presentació estarà a càrrec del regidor, Vicent Ferrer i del mateix autor.

Maceda va ser molts anys director general de la Cooperativa Agrícola de Vilallonga i de la seva Caixa, és llicenciat en Economia i ha estat també professor de la Universitat de València. La seua aficció per la literatura ha estat un referent en els ratos lliures.

El llibre parla de tres amics que es reuneixen en la maduresa per explicar-se els seus amors de joventut. Al costat de les seves històries recorren els anys des de la dictadura a una indecisa democràcia. La història transcorre pels pobles del Bierzo, entre les mines i els miners. Encara que l’obra es narra en primera persona, no és una biografia.

Compartir el artículo

stats