Suscríbete

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El Grau, l’Alqueria i Palmera es visten de festa per Sant Antoni

Tavernes organitza una jornada de voluntariat ambiental i Miramar anuncia la representació teatral d’una obra per a joves i adults

Una foguera de Sant Antoni.

El Grau de Gandia, l’Alqueria de Comtessa i Palmera celebren este cap de setmana la festivitat de Sant Antoni amb diverses activitats, que compliran la normativa vigent amb l’ús de la mascareta obligatòria i el manteniment de la distància de seguretat.

Al Grau la programació de hui començarà a les 19.30 hores amb la cercavila a càrrec de l’Associació de Dolçainers i Tabaleters del Grau, seguida de la cremà de la foguera a la plaça Garbí. Demà diumenge es realitzarà la missa en honor a Sant Antoni a l’església de Sant Nicolau, l’entrada dels carreters i la benedicció d’animals a la plaça Garbí.

En l’Alqueria hui a les 18 hores hi haurà una cercavila a càrrec de la colla local de Dolçaines i Tabals, mentre que demà a les 10.30 s’inicià la benedicció d’animals i pans a la plaça Major. Els festers i festeres del 2022 repartiran el pa beneït. Seguidament es celebrarà la missa i després cercavila de la banda de l’Alqueria.

En Palmera la festa s’enceta hui amb volteig de campanes i disparà de coets. De vesprada cercavila de batukada i encesa de la foguera. Demà diumenge a les 11 hores benedicció dels pans i dels animals a la plaça de l’Ajuntament. A continuació, missa i disparà de’una mascletà, aperitiu típic de Sant Antoni i, de vesprada, teatre infantil a la Casa de la Música.

Per una altra banda, este diumenge a Tavernes tindrà lloc una jornada de voluntariat ambiental per a restaurar i protegir la vegetació autòctona de les platges en les dunes pròximes al canal San Pablo.

En Miramar opten pel teatre. Este dissabte es representa l’obra per a joves i adults Los Chimichangs, un espectacle d’humor a l’Auditori a les 19 hores.

Compartir el artículo

stats