Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El Porrat del Raval recupera tradicions

Gandia celebra la XVIII edició del Porrat del Raval del 18 al 20 de febrer. La celebració comença demà divendres amb l’obertura de les paradetes i les atraccions de fira i un espectacle infantil a la plaça del Prado.

El programa continuarà dissabte amb el pregó del Porrat i la posterior cercavila. Després es dinarà putxero al carrer, ((amb reserva prèvia fins al 17 a un preu de 10€), hi haurà cercavila musical i actuació musical.

La plaça del Prado obrirà diumenge amb una exhibició de balls, la tradicional ofrena a Sant Josep i la cercavila pel Porrat. Sense oblidar els animals, els gossos seran els protagonistes diumenge en una exhibició. L’últim acte programat per al Porrat serà a les 14.30 hores al carrer Fundació Vicent Ferrer què durà a terme el dinar de paelles. Per a aquest esdeveniment cal reservar prèviament fins al dijous 17 amb un preu de 8 euros.

Totes les activitats programades per la junta de districte i l’associació de veïns compleixen les mesures vigents de la covid i es recomana l’ús de la mascareta, mantenir la distància interpersonal i evitar les aglomeracions.

Compartir el artículo

stats