Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Conferència a Gandia del director general d’Economia Sostenible

La cita es demà dijous 24 de març a les 19 horas amb el títol «Sostenibilitat i informació no financera en PIMES»

Este dijous, 24 de març, tindrà lloc la darrera conferència del cicle «Pensament Ambiental i Acció pel Clima». En esta ocasió serà el director general d’Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana, José Vicente Soler, l’encarregat de parlar sobre polítiques econòmiques sostenibles dirigides, sobretot, a petites i mitjanes empreses. El títol és «Sostenibilitat i informació no financera en PIMES».

Soler, qui ocupa el càrrec des de gener de 2020, és natural d’Ontinyent i professor associat de la Universitat de València al Departament d’Economia Aplicada. És especialista en model productiu valencià, relacions laborals, models teòrics sobre economia i polítiques públiques. A més, ha estat tècnic de la Entitat Valenciana d’Habitatge i Sol.

La conferència es podrà seguir de forma presencial a la seu de la Universitat de València al nº8 el carrer Tossal o també en línia. La inscripció està oberta en: https://ir.uv.es/uvgandia/soler

Esta conferència es troba dintre del cicle «Pensament Ambiental i Acció pel Clima» organitzat pel Centre Internacional de Gandia conjuntament amb el Diploma de Canvi Climàtic i Sostenibilitat Ambiental que s’imparteix per primera vegada a la ciutat aquest curs.

Esta serà la última conferència d’un cicle per on també han passat la directora general de Canvi Climàtic, Celsa Monrós, el tècnic del CSIC, Fernando Valladares o el meteoròleg, Rafael Armengot.

Compartir el artículo

stats