Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El Serrano tanca el trimestre amb artistes consagrats

La sala gandiana acull a les 20 hores de demà divendres la representació de l’obra teatral «Los secuestradores del Lago Chiemsee»

Els protagonistes i el director de l’obra. | SERGIO PARRA / BARCO PIRATA

El primer trimestre de 2022 al Teatre Serrano de Gandia acaba demà divendres. Òpera, teatre, dansa i cinema han estat els protagonistes de la programació que es va iniciar el 15 de gener amb «La panadera» i acaba amb l’obra, «Los secuestradores del Lago Chiemsee».

La de demà a les 20 hores és una representació teatral de la companyia Barco Pirata amb un elenc d’actors i actrius totalmente consagrats en les arts escèniques espanyoles. Manuel Galiana, Gloria Muñoz, Juan Calot, Vicky Peña, Alberto Iglesias y Helio Pedregal són els protagonistes i el reconegut Mario Gas el director de la funció.

«Los secuestradores del Lago Chiemsee» explica la història de com la crisi econòmica se’n du per davant els estalvis de tota una vida de diverses persones. L’assessor fiscal que tenen contractat se’n desentén i planegen segrestar-lo. La funció aspira a ser un divertiment amb cert pòsit amarg, una comèdia negra.

Venda anticipada d’entrades la Casa de la Marquesa, de dilluns a divendres, de 11 a 14 hores, a la web d’Instanticket o a la mateixa taquilla del Teatre Serrano una hora abans de l’espectacle.

Compartir el artículo

stats