Torna al Teatre del Raval de Gandia el festival Sona Baixet, que es celebra els dies 9 i 10 d’abril amb espectacles que barregen diferents estils artístics, com la música, el teatre, l’art i la dansa. De la mà de LaCasaCalba i l’Ajuntament de Gandia la programació es desenvoluparà en dues jornades completes (dissabte i diumenge), des de les 10.30 fins a les 19 hores amb diferents escenaris i actuacions simultànies per tal d’evitar aglomeracions. El cost de l’entrada anticipada és de 10 euros, mentre que en taquilla el preu és de12€ i els menors de 3 anys podran entrar gratuïtament.

Hi haurà espectacles als diferents espais del Teatre del Raval així com a la nau de la Fundació Espurna, que està al costat, a més d’activitats i tallers al mateix carrer Sant Ramon.

Enguany el festival acull a l’escenari principal del teatre les actuacions de La Companyia Sonora, amb l’espectacle de reciclatge «Res-i-dual» i La Chica Charcos and The Katiuskas Band, divertida banda que dona la volta a les cançons creant música infantil amb un toc una mica macarra.

La primera planta (B) acollirà a El corral de Pepeta, cançons populars i de bressol en format íntim amb Cristina Blasco, i Josep Maravilla, creador del projecte «Bressolant». Títeres la Matallina oferirà un espectacle amb música en directe amb la seua particular versió de «Merienda de cuentos», de Gloria Fuertes.

L’últim espai serà la nau de la Fundació Espurna. LaLolaBoreal arribarà amb «Rodem?», una peça de dansa i teatre sobre la diversitat funcional, qüestionant la visió social i personal sobre els usuaris de cadires de rodes amb una mirada àcida i humorística. El showman Eddy Eighty presentarà «The power of 80s», una barreja de circ amb molt d’humor, acrobàcies i dansa a ritme de la música dels 80.

L’Escola del Teatre Serrano, sota la direcció de Ruth Palonés, farà l’animació de carrer amb «Els monstres del Raval». La artista Pepa Castillo acompanyarà durant tota la jornada els més menuts a expressar-se artísticament amb els seus originals tallers d’art, mentre que l’experimentador sonor i artista visual, Dr. Truna, projectarà al magatzem del teatre una selecció de dibuixos animats en format musicat, amb la col·laboració del Cineclub Pessic de Pedreguer.

La programació completa lesi entrades es poden trobar a www.sonabaixet.com.