Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Gandia dirigix a la població més jove la campanya contra el contra el consum de tabac

L’àrea de Salut torna a organitzar, per sisé any, el concurs de cartells del Dia Mundial sense tabac

La regidora de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, acompanyada per Eva Maurí, tècnica de la Unitat de Prevenció de Conductes Addictives (UPPCA) van presentar fa uns dies el concurs amb motiu del Dia Mundial sense tabac. Esta iniciativa compta amb la col·laboració del Consell de Joves, ja que l’Ajuntament vol reforçar el missatge especialment en la població més jove per evitar que l’hàbit de fumar s’instaure entre esta part de la població.

El Concurs de Cartells Dia Mundial sense tabac és una acció reivindicativa de l’Ajuntament de Gandia, amb la col·laboració de l’àrea de Salut Pública i el Consell dels Jovens per conscienciar i sensibilitzar la joventut sobre la importància de comptar amb espais saludables sense fum.

El concurs està dirigit a l’alumnat de 12 a 14 anys de qualsevol centre educatiu de Gandia (1r i 2n d’ESO) i consistirà en l’elaboració d’un dibuix original que done suport a la frase «Per mi, el 31 de maig, Dia Mundial Sense Tabac, significa...» i que projecte aquesta reivindicació. Els cartells es podran presentar del 26 d’abril al 17 de maig. El lliurament de premis tindrà lloc el 31 de maig a la Biblioteca Central.

Compartir el artículo

stats