Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El cicle de primavera del Teatre Serrano torna amb «Acampada»

La representació de l’obra està programada a les 20 hores de demà divendres a la sala gandiana

Una imatge de l’obra de demà.

El Teatre Serrano de Gandia acull demà divendres, després del parèntesi de les festes de Semana Santa, Pasqua i Sant Vicent, la segona funció del conjunt d’obres del cicle «Primavera». La funció que s’interpreta esta vegada es «Acampada», de la companyia Pont Flotant.

Dirigida per Àlex Cantó, Joan Collado, Jesús Muñoz i Pau Pons i protagonitzada per Àlex Cantó, Mónica Lamberti, Itziar Manero, Jesús Muñoz, Alberto Romera i Benito Valverde, esta representació tracta d’un assaig sobre allò que podria passar si sis amics amb cultures i capacitats diferents passaren un cap de setmana junts a la natura.

Esta obra respon a totes les incògnites que surgixen respecte a com afectarà l’entorn a les seues capacitats, com serà la seua adaptació respecte a les possibles dificultats que puguen produir-se entre ells.

Esta representació ha estat premiada com a millor espectacle de teatre en el premis de les Arts Escèniques Valencianes 2020.

La funció començarà a les 20 hores, les entrades tenen un preu entre els 6 i els 10 euros i estan disponibles a la Casa de la Marquesa, en Instanticket i en la taquilla del Teatre Serrano.

Compartir el artículo

stats