Des de graus a la Universitat de València fins a opcions privades com Florida Universitària, la XX Fira de l’Estudiant de Gandia ofereix estudis en diferents centres de la Comunitat amb l'objectiu, segons la regidora de Joventut, Lydia Morant, de «difondre entre la joventut de Gandia i la comarca les possibilitats que té per a formar-se en un futur».

La fira acull, d'altra banda, als centres que tenen entre les seus alternatives cicles formatius de grau bàsic, mitjà i superior, com l'IES Tirant lo Blanch, l'IES María Enríquez o Los Naranjos, situats els tres a Gandia, o l'IES Gregorio Maians i l'IES Joan Fuster d'Oliva i Bellreguard, respectivament. 

Opcions com la Policia Nacional, els idiomes i els cursos de maquillatge i perruqueria, també tenen els seus propis expositors. Hi ha, també, apartats dedicats a la música, la dansa, i els esports, disciplines que s'estrenen enguany i ho fan, a més, amb actuacions diverses que formen part de les activitats que es faran al llarg d'aquests quatre dies. 

«Crec que tornem amb més força que mai», comenta Héctor Juan Bofí, representant del Consell dels Joves de Gandia, perquè, explica, entre les visites escolars i les persones que decidisquen anar pel seu compte, es calcula que «més de 1000 joves», passaran per la Fira.

Malgrat que la mostra, ubicada en la plaça del Tirant de Gandia, va especialment dirigida als estudiants de l'ESO i Batxillerat, està, en realitat, oberta a tot el públic de 16:30 a 18:30 hores.