Suscríbete

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Cantera de Empresas obri en Oliva per a formar a la xicalla en noves teconologies

Les autoritats locals li donen la benvinguda en un acte marcat per una exposició de peces LEGO

Empresaris i autoritats amb els personatges de Star Wars | AJUNTAMENT D’OLIVA

Cantera de empresas és una nova empresa tecnològica que formarà al teixit empresarial de la ciutat i a la xicalla d’Oliva en robòtica, programació i noves tecnologies. Dijous, aprofitant la diada del 4 de maig, Dia de Star Wars, es va obrir les seues portes amb una exposició de peces construïdes amb LEGO de les pel·lícules més icòniques del cine de ciència ficció. Esta empresa aposta per la formació lúdica de grans i menuts en l’àmbit de la robòtica, programació i digitalització.

Al capdavant del projecte es troba Luis Cañeras, el seu director i president d’Adetecsa (Associació pel Desenvolupament Tecnològic de la Safor) i la seua dona. Tots dos aposten pel talent dels xiquets i xiquetes de la ciutat i per esta raó, formarà als més menuts en tecnologia perquè siguen un referent en el futur.

Yolanda Balaguer, l’alcaldessa d’Oliva, junt a Ana Maria Morell, vicealcaldessa i regidora d’Educació, a més del regidor de modernització Josep Escrivà, van assistir a l’acte per donar-li la benvinguda a la nova mercantil de la ciutat olivenca.

Compartir el artículo

stats