Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Un acte de cloenda posa fi a la Universitat Sènior de Gandia

La cerimònia, on els alumnes rebran els seus diplomes i es graduaran, serà hui a les 20 h.

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) posarà fi, hui dijous 12 de maig, a la temporada 2021-2022 de la Universitat Sènior del centre. Ho farà en un acte que començarà a les 20 hores i tindrà lloc a la Casa de Cultura Marquès Gonzàlez Quirós de la ciutat.

La iniciativa de la UPV, dirigida a persones majors de 55 anys, està en funcionament des del curs 2017- 2018 i, enguany, ha presentat un programa variat amb excursions, activitats i cursos que anaven des de la cuina fins a les matemàtiques.

«Després d’anys molt complicats hem aconseguit oferir un curs complet de 120 hores, similar als que plantegen la resta dels campus de la UPV», comenta Eva Mestre, subdirectora d’Alumnat i Innovació Educativa del Campus de Gandia.

Mestre destaca, d’altra banda, les jornades emmarcades pel programa Intercampus, en les quals els i les estudiants han pogut conéixer als companys de la ciutat de València, visitar les instal·lacions d’Alcoi, i assistir, a més, a una conferència sobre el Museu del Prado.

El director del Campus de Gandia, Jesús Alba, s’encarregarà d’inaugurar l’acte que tindrà lloc hui a les 20 hores, en el qual els i les alumnes rebran els seus diplomes.

Compartir el artículo

stats