Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Oliva celebra la Setmana Cultural de la Gent Gran

Les activitats acabaran el pròxim diumenge amb l’actuació del grup de teatre «La Clec»

La Regidoria de gent Gran d’Oliva ha organitzat, junt a les dos associaciones de Jubilats i Pensionistes de la ciutat, la Setmana Cultura dirigida al les persones majors del municipi.

La programació, que va començar el passat dilluns, 9 de maig, acabarà el pròxim diumenge, dia 15, amb el show «Espectacle i Comèdia». La interpretació correrà a càrrec de la companyia de teatre «La Clec» a les 18 hores al Centre Polivalent d’Oliva.

El concert tribut a Julio Iglesias, que es farà al mateix espai, el divendres 13 a les 20 hores, és el punt fort d’una sèrie d’activitats que abarquen campionats de jocs de taula, ball, dinars, karaoke o un esmorçar popular al que podrà apuntar-se, explica l’Ajuntament, «tota aquella persona que vullga disfrutar de l’ambient festiu de la jornada».

«L’any passat ja es va fer un pas endavant amb la celebració, però enguany consolidem esta festa», explica Ana Morell, regidora de gent Gran de l’Ajuntament d’Oliva. Tot es farà, comenta Morell, amb «seguretat», però «sense renunciar en cap moment a la diversió». Per a rebre més informació, es pot telefonar o enviar un missatge al telèfon 698 978 287.

Compartir el artículo

stats