El conegut il·lustrador valencià, Paco Roca, inaugura hui, a les 19 hores, l’exposició «Memòria vs Olvido» al centre comercial La Vital de Gandia. La mostra recull una recopilació de les obres més representatives de l’autor i gira al voltant de la memòria. Pretén, així, conscienciar al públic sobre les malalties neurodegeneratives com l’alzheimer.

Arriva a la ciutat cedida per l’Associació de Familiars de l’Alzheimer de València (AFA) i comptarà amb l’altruista col·laboració de La Vital, vinculada a AFA i a la seua feina per visibilitzar esta malaltia.

La mostra es podrà visitar fins al 31 de maig al mateix centre comercial.

Nascut a València a 1969, Roca va estudiar a l’Escola d’Art i Disseny de Valencià. El seu treball es centra en el còmic però també es dedica a la il·lustració i imparteix tallers. Algunes de les seues peces, com «El tesoro del Cisne Negro» o «Arrugas», han sigut adaptades audiovisualment. Esta última creació li va permetre guanyar un Goya a la millor pel·lícula d’animació i altre al millor guió adaptat. En 2016, va ser nomenat fill predilecte de la ciutat de València.