La programació d’arts artístiques de primavera al Teatre Serrano de Gandia continua demà dissabte, a les 20 hores, amb la representació de l’obra «Los Remedios».

A càrrec de la companyia «Exlímite», la funció està dirigida per Juan Ceacero i interpretada pels actors Pablo Chaves i Fernando Delgado-Hierro.

La història parla de dos amics de la infància que tracten d’entendre’s a força de representar-se a ells mateixos, així com a les persones que van marcar el seu desenvolupament i al context social que els ha forjat fent-los ser les persones que són.

Es tracta d’una autoficció autodestructiva que indaga en la necessitat de la representació i en la seua capacitat transformadora.

Les entrades, que es poden comprar de manera anticipada a la Casa de la Cultura i la pàgina web «Instaticket», varien entre els 10, els 8 i els 6 euros.

«Realitzem el calendari cultural amb molta estima i amb molta diversitat per a intentar que tots els públics puguen gaudir d’ella a través d’arts escèniques de primer nivell», afirma el regidor de Cultura Nahuel Gonzàlez sobre esta iniciativa que pretén consolidar el teatre de qualitat a Gandia.

El calendari d’actuaciones a la «Primavera» del Serrano continuarà fins el 19 de juny.