Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Fira Mercat Gandia es centra en activitats extraescolars

La inauguració serà demà a la plaça del Prado i es faran tallers i demostracions fins al dissabte

La Fira Mercat Gandia torna demà divendres, 20 de maig, i ho fa per a promocionar l’extensa oferta d’activitats extraescolars que s’ofereix als xiquets i joves de la ciutat.

La inauguració serà en la plaça del Prado i comptarà amb 14 expositors d’alguns dels diferents clubs esportius, d’oci i educatius del municipi.

Durant la vesprada del divendres es faran tallers i demostracions per a que les persones interessades puguen conèixer millor les diverses opcions. El programa començarà amb una exhibició de taekwondo, que tindrà lloc al mateix espai de 18 a 20 hores, i continuarà amb la manualitat de pintura de «totebags», a càrrec de l’empresa Entretés i el taller «El rebost de la tia Cori», fet per Interpreta Natura.

La jornada del dissabte comptarà amb una exhibició de tenis, que serà de 18 a 20 hores, i amb el muntatge d’una piscina per a la demostració de surf skate, que es farà de 19 a 20 hores. D’altra banda, Interpreta Natura tornarà per fer l’activitat «L’ocell sostenible» i l’empresa Entretés repetirà a la plaça amb el taller del dia anterior.

La regidora de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació, Vicenta Ferrer, considera que és important que els més menuts tinguen l’oportunitat de fer extraescolars perque cal impulsar «eixa part de socialització, que es relacionen amb altres xiquets i prenguen contacte amb l’esport». Ferrer posa l’èmfasi, a més, en les activitats d’aigua, a les quals la joventut es sol apuntar, només, per al període vacacional quan, en realitat, els clubs estan ahí tot l’any i, per tant, es poden «prolongar» .

A banda de les diferents mostres, alguns dels centres faràn sorteigs en els quals es podràn guanyar un lot de llibres, descomptes i, fins i tot, mensualitats gratuites. Esta edició arriva després de l’èxit de l’anterior, dedicada a la mobilitat sostenible, per la qual pasaren 2.186 visitants, dels quals, el 17 % venia de fora de la comarca.

Compartir el artículo

stats