Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El Centre Històric de Gandia acull el tercer festival Menut Tirant

S’han progamat una sèrie d’activitats gratuïtes per als xiquets i xiquetes entre demà divendres i el dissabte

El Centre Històric de Gandia acull este cap de setmana la tercera edició del festival Menut Tirant. L’esdeveniment inclou una sèrie d’activitats dedicades als xiquets i xiquetes de la ciutat que tindran lloc entre divendres i el dissabte 28 de maig.

La progamació començarà a les 17 hores de demà amb la «Fireta dels Jocs», de la companyia Circ de Jocs, en la plaça de l’Escola Pia, i acabarà a les 18 hores de l’endemà amb l’interpretació de la banda jove de Sant Francesc de Borja, que serà en la Plaça Major. A més, hi haurà teatre de carrer, actuacions humorístiques i espectacles itinerants pensats per a tota la família.

La iniciativa està organitzada pel Consell de la Infància, format per xiquets i xiquetes d’entre 10 i 12 anys, i els departaments municipals d’Educació, Polítiques Saludables i Política Festiva.

L’objectiu, explica la regidora d’Educació, Carmen Fuster, és que els xiquets «s’obliden» del «complicat entorn que els envolta», perquè cuidar de la seua salut mental és «molt important». La regidora de la Infància, Liduvina Gil, explica, d’altra banda, que Gandia és una ciutat «cultural, educadora i afectuosa amb els xiquets i les xiquetes».

L’horari de totes les activitats pot descarregar-se en la pàgina web de «VisitGandia».

Compartir el artículo

stats