Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Gandia presenta un festival d’art urbà a la platja

L’esdeveniment tindrà lloc entre hui dissabte i demà diumenge 29 de maig al llarg del Passeig Marítim

Grafiter pintant a la platja de Gandia

El departament de Turisme i Platges i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Gandia organitzen el «Beach Urban Art» (BUA), un festival d’art urbà que tindrà lloc entre hui i demà, diumenge 29 de maig, a la platja.

La programació comença a les 10 hores de hui amb la substitució dels 17 murals dels ODS que es van fer l’any passat al llarg del Passeig Marítim. Estos es canviaran per 21 grafitis a la paret posterior dels banys de l’arena de la platja inspirats en el patrimoni, les tradicions, la gastronomia, la cultura i els espais naturals del municipi. Durant la vesprada tindrà lloc el taller de reciclatge de pots d’esprai, a càrrec de De Tripas Aerosol i el taller de Tape Art, del col·lectiu TAV, que es faran a l’escenari dels carrers de les Illes Balears i Galicia, respectivament.

El diumenge a les 19 hores actuarà el grup Llobarros a l’escenari Ripoll posant punt final a la iniciativa, que s’acabarà amb l’exposició dels murals entre les 10 i les 13 hores de l’últim dia.

Vicent Mascarell, regidor de Turisme, explica que el festival «és una ocasió excel·lent per complementar un dia de sol a la nostra ciutat». El cicle permetrà, a més, que la gent «identifique la marca Gandia a través de l’art urbà», comenta Nahuel González, regidor de Cultura del municipi.

Compartir el artículo

stats