El festival Polisònic torna al jardí de la Casa de la Marquesa de Gandia amb un aforament complet de 600 persones després de la reducció que va patir a causa de la pandèmia. El cicle obrirà a les 20 hores del pròxim dijous 28 de juliol amb l'homenatge a "Graham Foster Band".

Esta actuació serà l'única gratuïta de la iniciativa que, a partir del 29 de juliol, oferirà els concerts a les 21.30 hores de la nit per un preu de 10 euros i 8 si es disposa de carnet jove o de pensionista.

Les persones que vullguen gaudir de totes les actuacions tenen a la seua disposició dos tipus d'abonaments, un de 4 i altre de 8 concerts, que valen 64 o 36 euros, 48 i 28 euros amb descompte, respectivament.

Tant les entrades individuals com els abonaments poden comprarse ja a Instaticket o la mateixa Casa de la Cultura. El festival acabarà el pròxim 20 d’agost amb la "Jove Big Band Sedajazz", grup que posarà punt final a una edició que ha apostat pel talent femení i la joventut.

La 33 edició del Polisònic Gandia ha estat presentada pel regidor de Cultura, Nahuel González, i el tècnic director de la Casa de la Marquesa i del festival, Eudald González.