Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Un tren turístic permet acostar l’Auir als turistes de Gandia

Hi haurà trajectes tots els matins a partir de les 10 del matí per a donar a conéixer la platja natural

Vicent Mascarell en una entrevista | ÀLEX OLTRA

Els veïns, veïnes i turistes de la localitat de Gandia que visiten la seua platja este estiu ja poden gaudir d’una nova activitat. Es tracta del tren turístic, que recorrerà el Passeig Marítim i connectarà la zona de la platja Nord amb la de l’Auir.

La iniciativa l’ha posada en marxa la Regidoria de Turisme i Platges que dirigix el concejal Vicent Mascarell, qui afirma que la proposta pretén donar a conéixer la platja natural, que ha aconseguit bandera blava per primera vegada en la seua història.

A més, Mascarell afegia que «volem que tots els que ens visiten tinguen opcions per diversificar les seues activitats, coneixent altres espais de Gandia».

El trajecte té un cost de 4 euros, que servix per a fer el viatge d’anada i tornada. El tren ix des de la Tourist Info, fa una parada a la Colonia Ducal, en primera línia i, des d’allí, arriba a la platja de l’Auir, concretament, al carrer Valldigna.

Els horaris d’anada des de la Tourist Info són 10, 11.30, 13 i 14.30, mentre que les tornades des de l’Auir cap a la platja Nord son a les 12.15, 13.45 i les 15.15.

El servici estarà disponible de dimarts a diumenge mitjançant varies línies de rutes, i el trajecte té una duració d’uns quaranta minuts.

La platja de l’Auir és un dels espais naturals més importants de la ciutat de Gandia i, a més de la bandera blava també ha aconseguit el guardó de sostenibilitat.

Compartir el artículo

stats