La poesia i la música tornen a omplir els espais patrimonials de Gandia. La segona edició del festival Estiuvers se celebrarà en la Porta de la Muralla de l’hospital de Sant Marc, l’Ullal de la Perla de l’Alqueria del Duc, l’Ermita de Santa Anna, i la Torre dels Pares els diumenges 31 de juliol i el 7, 14 i 28 d’agost, de manera gratuïta.

El primer escenari d’Estiuvers serà l’antiga porta de la Muralla de Gandia. Des d’aquesta es donarà pas al Museu Arqueològic de Gandia on Jaume Pont i Josep Piera actuaran junt amb Chantal Poch i Joan Deusa en una mena de diàleg intergeneracional que combinarà la recuperació del so del passat de la literatura amb l’actualitat. Serà a les 19 hores de demà.

Enguany també s’ha buscat un to diferent amb la presència el 7 d’agost «d’Insecta dance Music», un grup que barreja la poesia i la música electrònica.

Com a localització nova, el 14 d’agost l’ermita de Santa Anna acollirà «D’una Set Antiga», un recital-concert de la poeta Begonya Pozo amb el grup musical l’Obert poètic.

Estiuvers conclourà el 28 d’agost a la Torre dels Pares amb dos poetes de la Safor: Josep Lluís Roig (Oliva), i Christelle Enguix (Beniarjó), que llegiran els seus versos de manera coordinada amb la Muixeranga de la Safor.