Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Gandia anuncia un festival musical a benefici del Senegal

Els grups locals Valira, Batukada El Comboi i Indie.K actuaran de 18 a a 22 hores del 24 de setembre al jardí de la Casa de la Marquesa

El regidor amb l’organitzadors i membres dels grups. | ÀLEX OLTRA

El jardí de la Casa de la Marquesa de Gandia oferirà el seu caràcter més solidari amb el Concert benèfic WAW Senegal el 24 de setembre, de 18 a 24 hores, protagonitzat pels grups locals Valira, Batukada el Comboi i Indie.K.

L’entrada és lliure i gratuïta però hi haruan sortejos i un mercat solidari a més d’una part de la consumició al «Xiringuito de la Marquesa» per a recaptar fons per al material necessari de la revisió dental i sanitària al país africà que du a terme l’associació WAW Senegal.

Així ho han anunciat el regidor de Cultura, Nahuel González; el portaveu del Waw Senegal, Felipe Torres; els membres del grup Inkie.K, Adrià Tarrasó i Borja Bertó; i el membre de Valira, Gabriel Pellicer.

La finalitat és recaptar fons per un grup de gent que treballa en el Senegal a través de l’odontologia i altres elements de cooperació per al pais africà..

És el segon esdeveniment que organitza l’associació, el primer en 2019, i enguany ha volgut fer un pas més i instal·lar-se al jardí de la Casa de la Cultura.

Els grups que formen el cartell d’actuacions han agraït que hagen comptat amb ells per a una causa solidària.

Compartir el artículo

stats