El Teatre Serrano de Gandia alça el teló a les 20 hores d’este divendres, 2 de desembre, per acollir la prestigiosa representació teatral, «Los Santos Inocentes», del dramaturg Miguel Delibes, a càrrec de la companyia Azul Producciones Escénicas.

L’obra de teatre recorda, inevitablement, a la extraordinaria i premiada pel·lícula de 1984 dirigida per Mario Camus i interpretada pels històrics Paco Rabal, Alfredo Landa, Juan Diego oTerele Pávez, d’entre altres.

La funció teatral també es presenta com un espill en el qual es pot mirar la societat. I com tots els espills, retorna el reflex del passat perquè es puga explicar el present. La temàtica és crua, bella, salvatge... però, sobretot, profundament humana.

Dirigida per Javier Hernández-Simón amb l’adaptació teatral de Fernando Marías i el propi director, els intèrprets són Javier Gutiérrez, Yune Nogueiras, José Fernández, Pepa Pedroche, Marta Gómez, Raquel Varela, Fernando Huesca, Luís Bermejo i Jacobo Dicenta.

Les entrades estan a la venda a 15, 12 i 10 euros en la taquilla de la Csa de Cultura, teatre Serrano i online en: https://entradas.instanticket.es/culturagandia/public/janto/.