Sessions dobles de concerts al Teatre del Raval de Gandia amb el Festival Hostes

Jazz, mediterrani, cançó i fusió són els gèneres de l’edició d’enguany que comença este dissabte día 14

El grupo Aigua actúa el día 28

El grupo Aigua actúa el día 28 / Teatre del Raval

Ana Guerrer

El Festival Hostes, organitzat per LaCasaCalba, amb la col·laboració de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Gandia, torna a celebrar-se este hivern al Teatre del Raval de Gandia amb una proposta multidisciplinària que obri un finestral a la cultura popular, reivindicant la sostenibilitat com un element transversal en un context d’emergència climàtica. Des del 14 de gener i fins al 25 de febrer, el Festival Hostes oferirà quatre dissabtes amb sessions dobles de concerts de jazz, mediterrani, cançó i fusió.

Els grups Javier Navas Quintet i Autòctone obriran l’Hostes 2023 este dissabte, 14 de gener, dedicada exclusivament al jazz contemporani. El dissabte, 28 de gener, els grups Besarabia i Aigua oferiran el seu só més mediterrani. Dissabte 11 de febrer, les veus d’Esther i Clara Andrés ompliran l’escenari amb una sessió doble dedicada a la cançó, i, per últim, el 24 de febrer, la cantautora asturiana, Marisa Valle, serà l’encarregada de tancar la dotzena edició de l’Hostes amb la seua combinació personal dels ritmes electrònics i el folklore asturià.

Les actuacions són a les 19 hores i les entrades anticipades i abonaments poden adquirir-se en www.teatreravalgandia.org

Durant el Festival, el hall del Teatre del Raval també acollirà una exposició fotogràfica amb les instantànies del gandià Ramón Santamaría, que reflecteixen els moments més emocionants de la darrera edició de l’Hostes i que inclou una menció especial a Pau Riba amb imatges del concert homenatge celebrat l’any passat.

A més, el festival recupera el gastroespai, que romandrà obert durant els concerts per oferir tapes solidàries d’autor, de la mà del cuiner Pep Solà i el col·lectiu Ca Saforaui. El Festival compta amb la col·laboració de l’Institut Valencià de Cultura, la Direcció General de Política Lingüística i el Teatre del Raval de Gandia.