Dansa, fantasia, humor, música i varietés amb Sol Picó al Teatre Serrano

L’espectacle es representa este divendres, 3 de febrer, a les 20 hores a la sala d’arts escèniques de Gandia

Una imatge de l'espectacle de Sol Picó

Una imatge de l'espectacle de Sol Picó / Joan Carles Fotografia

Salva Talens Carbó

El Teatre Serrano de Gandia acull este divendres 3 de febrer a les 20 hores l’espectacle «Malditas Plumas» de Sol Picó, una representació de dansa, fantasia, humor, música i varietés.

A «Malditas Plumas» es fa un recorregut pels diferents episodis de la vida d’un personatge, interpretat per Sol Picó, en un viatge que transita entre la tendresa i la decadència. 

En el relat, el públic coneix la història d’aquesta vedet del Paral·lel i comparteix els seus records, les seues experiències, les seues vivències... Però, i si potser mai va arribar a ser-ho i això són només els seus somnis, les seues projeccions vitals, els seus desitjos no complerts? Potser és tot plegat un gran deliri, que, tot i que transporta a un lloc i a una època molt concrets, connecta també amb el sentiment més humà i, per tant, més universal: la por a la mort, a la degradació, a la pèrdua... a desaparèixer. 

Tot inspirant-se en el gènere de la revista espanyola i en la seua picaresca, l’espectacle juga amb la transformació, la interacció amb el públic i la confusió entre ficció i realitat.

Sol Picó (Alcoi, 1967) és una ballarina i coreògrafa de dansa contemporània valenciana. Al llarg de la seva carrera ha rebut diversos guardons i premis, entre ells 10 Premis MAX, pero també en 2020 la Creu de Sant Jordi, en 2015: Premi Ciutat de Barcelona de dansa.

Les entrades són a a6, 8 o 10 €.