El grup gandià "Indie-Ka" presenta a casa el seu primer disc

El concert tindrà lloc a la Sala Varadero de la plata de Gandia aquest dissabte, 4 de febrer, a les 22 hores

El grup Indie-K en una imatge de promoció

El grup Indie-K en una imatge de promoció / Levante-EMV

Ana Guerrer

Indie-K, banda nascuda a Gandia, presentarà aquest dissabte a la capital de Lla Safor el seu primer treball discogràfic. Un primer EP homònim publicat al desembre i gravat a Benirredrà que fusiona estils com l’Indie, el Pop i el Rock.

El concert tindrà lloc a la Sala Varadero de Gandia i comptarà també amb l’actuació dels valencians, Tenda. A partir de les 10 de la nit començaran a sonar les primeres cançons d'aquest nou disc i d'alguns dels singles que la banda ha publicat anteriorment.

Les entrades poden comprar-se en www.entradium.com 

Els Indie-k, o -com ells mateix s´autoproclamen- fills de la generació dels 90, enarbolen la petjada identitaria amb orgull a les seues lletres, i per les seues influencies arrepleguen ritmes de Leiva, Coldplay o Pignoise.  

Amb un directe fresc, ferm i contundent i unes tornades contagioses, aquest dissabte la banda enceta a casa seua la gira de presentació del disc amb el que planejen asaltar escenaris arreu del nostre territori i que, de moment, continuarà amb un concert a València, el pròxim 9 de març a La Salá.

Poc a poc anirem coneixent més detalls sobre aquesta gira de presentació que, encara que comença a casa, promet arribar lluny.