Els huitens de final del Campionat Individual es juguen a Bellreguard i Xeraco

La competició de raspall ja està en marxa després de la fase prèvia

Salelles II d'Oliva, subcampió en 2022

Salelles II d'Oliva, subcampió en 2022 / Funpival

Salva Talens Carbó

El XXXVII Campionat Individual–Trofeu President de la Generalitat en la modalitat de raspall ha començat este dimecres al Trinquet de Castelló de Rugat amb la disputa de la primera eliminatòria de la ronda de huitens de final, en la qual Moltó ha superat Rafa d’Alzira pel resultat de 25-0.

La superioritat del rest de Barxeta ha estat manifesta. Els intercanvis han existit, però la iniciativa quasi sempre estava a la mà de Moltó, que a més ha anat pujant el seu nivell a mesura que avançava la partida.

Moltó s’ha classificat per a la lligueta dels quarts de final i queda enquadrat en el Grup A, on es trobarà amb Tonet IV, campió, i a Vercher de Piles, tercer de la passada edició. El quart contendent d’este grup serà Marrahí o Ian, que s’enfrontaran este dissabte dia 20 de maig al Trinquet de Bellreguard a les 18.30 hores.

Les altres dos eliminatòries dels huitens de final es jugaran el diumenge a Castelló, amb el duel entre Murcianet i Badenes de Xeraco, i el dilluns dia 22 a Xeraco en horari de vesprada, on s’enfrontaran el pilotari local Vicent i Seve. Els vencedors d’estes dos partides passaran al Grup B de quarts de final, on esperen Salelles II d'Oliva, subcampió de 2022, i Iván, quart classificat del campionat de l'any passat.

Els huit jugadors seran distribuïts en dos grups de quatre i en cada grup es jugarà una lligueta de sis partides per a determinar els semifinalistes, que seran els dos jugadors de cada grup amb millor puntuació. 

La ronda de quarts de final es completarà entre los días 23 de mayo y 11 de junio als trinquets d'Oliva, Castelló de Rugat, la Llosa de Ranes, Bellreguard, Piles, Dénia, Xeraco, el Genovés i Xàbia.

Les semifinals es jugaran a partida única. Una eliminatoria enfrontarà al primer classificat del Grup A contra el segón del Grup B y l'altra la jugaran el primer del Grupo B contra el segón del Grup A. Les partides estan programades del 16 al 18 de juny en trinquets per determinar.

Després només restarà la disputa de la final, en data i trinquet que estan per definir, igual que la partida pel tercer i quart lloc, que també està pendent de data i lloc.