Doble podi per a l'IES Vall de la Safor a les finals dels centres de Secundària

Ontinyent corona als centres més destacats de Pilota a l'Escola

Alumnat de l'IES Vall de la Safor de Vilallonga amb el diploma de subcampions

Alumnat de l'IES Vall de la Safor de Vilallonga amb el diploma de subcampions / Fedpival

Levante-EMV

El Poliesportiu Municipal d'Ontinyent ha reunit a 15 centres educatius de les tres províncies en la fase final de la competició de Pilota a l'Escola, dins del programa de la Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, a través de la Direcció General de l'Esport. Han participat un total de 165 xics i xiques d'Educació Secundària Obligatòria de València, Alacant i Castelló.

En la competició del Primer Cicle, el triomf va correspondre a l'equip de l'IES Doctor Lluís Simarro Lacabra 1 de Xàtiva, per davant de l'IES Vall de la Safor 3, subcampió. L'equip 4 saforenc es va fer amb el bronze.

Pel que fa a la competició del Segon Cicle, el títol va ser per a l'IES Les Foies 'Campions', de Benigànim. El subcampionat, també per al mateix centre, s'ho embutxacà la formació Les Foies 'ABCD', mentre que el Col·legi Hernández de Castelló (Ribera Alta) s'adjudicà la tercera posició.

El lliurament de premis va correspondre a Ferran Gandia, regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Ontinyent, i Rodrigo Aranda, Tècnic de la conselleria de Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.