El Col·legi Oficial de Fisioterapeutes de la Comunitat Valenciana ha celebrat el Dia Mundial de la Fisioteràpia, que es commemorava el divendres passat, enllaçant fisioteràpia i solidaritat i recaptant fons per a la Coordinadora de Persones amb Discapacitat Física de la Comunitat Valenciana (Codifiva).

Esta acció ha comptat amb el recolzament de més de 35 clíniques valencianes, que han donat una part de la recaptació del divendres i han recollit en vidrioles els donatius aportats per pacients, familiars i amics.

El Col·legi de Fisioterapeutes i les clíniques adscrites han fet també una imporant tasca informativa, difonent els principals problemes que han de superar les persones amb discapacitat física i informant sobre com la fisioteràpia els pot ajudar per a millorar la seua qualitat de vida.

El degà del Col·legi de Fisioterapeutes, Josep Benítez, va destacar que és fonamental potenciar accions com esta, ja que «ens permeten aportar recursos econòmics a associacions que necessiten molta ajuda i també potenciar el treball que tenim els fisioterapeutes per a mantenir i millorar la seua capacitat física i elevar la seua autonomia personal tant com siga possible».

El president de Codifiva, Jaime Utrillas, ha agraït al Col·legi de Fisioterapeutes esta iniciativa i ha dit que esta col·laboració és «molt important per a l'associació i per a les persones amb discapacitat física».