La Fundació Novaterra va lliurar el passat dijous 51 distintius a empreses i entitats valencianes que han mostrat el seu compromís amb la inclusió social. D'aquesta manera, aquesta entitat solidària que es dedica a formar persones que passen per dificultats amb l'objectiu de què s'incorporen a l'àmbit laboral, va voler reconèixer el treball d'altres companyies que posen també el seu esforç per a aconseguir-ho.

En concret, les empreses i entitats reconegudes van ser Caixa Popular, Arakua, Atelier Vida Plena, Atreica Comunicación, Autolevel, Bierwinkel, Cafetal de Puerto de Sagunto, Casa Carmina, Creawww, Dideas Recursos Humanos, Duplo Comunicación, Eduardo Alapont, Elite Cementos, Energía Vital, Esfera Social, Eulen, Eventos Al Toper, Fevecta, Fierro, Florida Universitaria, Foro Coaching, Freeland Cook, Garrigues, Gastrouniversia, Horno De San Bartolomé, Huerto de Santa María, Icav, Idogs-Asociación Nacional de Intervenciones Asistidas con Perras de Asistencia, Ilunión, La Sequieta, Leñas Legua, Malvarrosa Sunglasses, Martico, Mat-Mantenimientos de Alta Tensión, Mc Spain, Mercatbar, Mercavalència, Molí De Picó, Muñoz Bosch, Nerinea, Nómada Viviendas, Obra Social la Caixa, Saona, Sol i Vent Paisatges, SPB, Talleres Hilario Suller, Tonyina, Unipro, Utopick Cacao, Valencia Club Cocina y Vidal Supermercados.

III Networking Responsable

D'altra banda, després de l'acte, Fundació Novaterra va organitzar el seu III Networking Responsable, al que van participar més de 120 persones. Els assistents van conèixer entre d'altres, la història de Francisco i Donatto, dos companys que van destacar la importància de tornar a sentir-se dignes mitjançant el treball que els ha permès trobar de nou el seu lloc a la societat. Ells dos són els protagonistes d'alguns dels més de 3.500 «viatges a la dignitat» que ha dissenyat la Fundació Novaterra en 25 anys.