Caixa Popular ha renovat el seu compromís amb el Festival 10 Sentidos, una de las cites culturals en el panorama de les arts escèniques més importants de València i referent a Espanya, que es distingeix pel seu fort discurs social.

La cita va nàixer el 2011 amb la intenció de proposar treballs d´artistes amb discapacitat en convivència amb artistes sense aparent discapacitat. Però en les successives edicions s´ha anat convertint en un festival que visibilitza diferents causes a travès de les arts vives.

El festival prepara ja la seua VII edició, que se celebrarà en maig de 2018. Caixa Popular s´implica una vegada més en esta edició per a formar part i col·laborar mentre es posa en marxa tota l´estructura i la programació. L´entitat assegura que continua comprometida en donar suport a esta cita que conjumina dos dels pilars fonamentals de la seua filosofia, la cultura i la solidaritat. Caixa Popular va anunciar que confia en el Festival 10 Sentidos i prolongarà la seua col·laboració durant els pròxims tres anys.